VIDEO PRODUCTIE SERVICE

 VIDEOGALERIJ

Hieronder een reeks video's die we de afgelopen tijd hebben gecreeerd.

 

Voor Geurts hebben we dit unieke herstelproces van een fabriek in beeld gebracht. Het doel van de video is om te laten zien wat de omvang is van zo'n hersteloperatie.
Voor Benzer hebben wij een video gemaakt om zo een indruk te krijgen van het sortering proces voor bouwafval.Voor Recco hebben wij in beeld gebracht hoe zij uit  as van afval nog edelmetalen halen.

Het HoogHeemraadsschap Hollands Noorder kwartier vroeg ons om voor  een speciaal evenement over biodiversiteit vast te leggen met een impressie video van het evenement. Het concertgebouw in Amsterdam geeft vaak unieke concerten. Zij hebben ons gevraagd om dit onvergetelijk te maken met video. 
Vroom Funderingstechnieken strijden voor een gezond vitaal bedrijf. En dat hebben ze aan de wereld duidelijk gemaakt met deze video.Enkev wilde vernieuwen door weer terug te gaan in de tijd, back to basis. Het bedrijf wil laten zien dat hun oude methodes de beste zijn voor deze tijd.Bij Salco willen ze groeien en laten dit zien doormiddel van video. Het doel van de reeks videos om zich weer zichtbaar te maken  in de regio. En zo meer potentieel personeel aan te trekken